Kilpailusta

Sijoittajamestarikilpailussa sekä uteliaat aloittelijat että kokeneemmat sijoittajat saavat kokeilla osaamistaan kaupankäynnissä hyödykkeillä, indekseillä, osakkeilla ja koroilla.

Sijoittajamestari on Nordic Growth Market (NGM) järjestämä kilpailu, jossa sekä uteliaat aloittelijat että kokeneemmat sijoittajat saavat kokeilla osaamistaan kaupankäynnissä hyödykkeillä, indekseillä, osakkeilla ja koroilla. Kauppaa käydään pörssinoteeratuilla sijoitustuotteilla, joita ovat Bull & Bear-sertifikaatit, Mini Futuurit, Warrantit, Turbowarrantit ja Mini Future BEST/Unlimited Turbo. Tuotteet on otettu kaupankäynnin kohteeksi NGM-pörssin NDX-markkinapaikalle.

Kilpailu on käynnissä 1.-12. lokakuuta ja kauppaa käydään klo 10:00-18:25. Kilpailuun voi ilmoittautua myös kilpailun alkamisen jälkeen. Voidakseen olla mukana ja kilpailla kokonaiskilpailun pääpalkinnosta, tulee ilmoittautua viimeistään 7. lokakuuta. Kauppaa käydään todellisilla kursseilla, mutta fiktiivisellä rahalla.

Sijoittajamestarikilpailu koostuu kokonaiskilpailusta ja yhdestä Viikon raketti- viikkokilpailusta. Kokonaiskilpailun voittaa se, joka onnistuu saamaan tililleen korkeimman prosentuaalisen tuoton koko kilpailuajalta mitattuna. Viikon raketti voittaa se, joka ensimmäisen viikon aikana onnistuu saamaan tililleen korkeimman prosentuaalisen tuoton. 1.-5. lokakuuta 2018.

Näin kilpailu etenee

Kilpailuun ilmoittaudutaan rekisteröintilomakkeella. Kilpailuun osallistuminen on sallittua ainoastaan yhdellä tilillä osallistujaa kohden ja osallistujien tulee olla 18 vuotta täyttäneitä. Osallistuminen ja palkinnon lunastaminen on sallittua vain siinä maassa, jossa osallistuja on väestökirjoilla. Kaupankäynti on mahdollista kilpailun alkamisesta lähtien ja kilpailijan tulee olla kirjautuneena kilpailualustaan. Sisäänkirjautumismahdollisuus aktivoituu kilpailun alettua, jolloin osallistuja voi myös luoda ryhmiä ja seurata top-listoja.

Kokonaiskilpailu
Kokonaiskilpailu on käynnissä koko kilpailuajanjakson. Osallistujat sijoittavat 10 000 fiktiivistä euroa. Osallistuja saa tehdä rajoittamattoman määrän kauppoja saavuttaakseen mahdollisimman suuren arvonnousun.

Viikon raketti
Viikon suurimman prosentuaalisen arvonnousun saavuttanut kilpailija voittaa viikkokilpailun, Viikon raketin.
Viikon raketti: 1.-5. lokakuuta 2018

Top-lista
Top-listasta käy ilmi kokonaiskilpailun ja viikkokilpailun parhaat. Omasta profiilistasi löydät top-listat ryhmillesi. Listat päivitetään kaksi kertaa päivässä, klo 13:50 ja 18:35.

Koulutus

Sijoittajamestari on tarkoitettu kaikille, osaamistasosta huolimatta. Niille, jotka haluavat oppia lisää, on olemassa opiskelumateriaalia. Myös kilpailun partnereiden nettisivuilla on kattavasti tietoa tuotteista. Tämän lisäksi kilpailijat voivat jakaa kokemuksiaan ja keskustella hashtagilla #sijoittajamestari ja lukea kilpailun kumppaneiden blogeja.

Lisätietoa kilpailun säännöistä.

 • Nyt sinulla on mahdollisuus osallistua Investoijakisaan! Tässä pörssikilpailussa opit ilmaiseksi käymään kauppaa osakkeilla, indekseillä, raaka-aineilla ja valuutoilla – ja samalla voit voittaa hienoja palkintoja!
  ILMOITTAUDU  NYT!
 • Viimeisin postaus

 • Koulutus

 • YHTEISTYÖKUMPPANIT

  Yhteistyökumppanit

  Mediakumppani

 • © Nordic Growth Market NGM AB 2018. All rights reserved | Privacy policy | Kilpailun yleiset ehdot

  Font generated by flaticon.com. Under CC: SimpleIcon, GraphBerry, Freepik