Sijoittajamestari 2017

– Oletko Suomen paras sijoittaja?

  • Osallistu kilpailuun ilmaiseksi ja opi käymään kauppaa osakkeilla, indekseillä, raaka-aineilla ja valuutoilla.
  • Voittaja saa palkinnoksi 100 grammaa puhdasta kultaa. Arvo n. 3700 €. Sponsori: Commerzbank.

ILMOITTAUDU NYT!Kaupankäyntialusta

Kilpailu on käynnissä 2.-13. lokakuuta 2017.

Uutiset

20171016_105756
1. Mitä mieltä olet Sijoittajamestari-kilpailusta? Kilpailu on viihdyttävä ja tarjoaa jännitystä sekä nopeita tilanteita mitä en yleensä hae sijoituksissani. 2. Käytkö yleensä kauppaa ahkerasti? En aktiivisesti enkä viputuotteilla, suurin osa pörssisalkustani on ETF-rahastoissa. 3. Millaisen strategian olet valinnut kilpailua varten? Pyrin odottamaan laadukkaita paikkoja ja pysymään jokaisen kaupan suunnitelmassa. Kilpailun luonteen vuoksi piti käyttää viputuotteita. Onnea toki tarvittiin, olin vielä viimeisenä päivänä klo 18 1000 euroa jäljessä toista kilpailijaa. 4. Mitä vihjeitä haluat antaa muille osallistujille, [...] Lue lisää »
finsland vinnare diplom
Kahden viikon voimakkaan kilpailun jälkeen Suomen paras sijoittaja 2017 on viimeinkin selvillä. Voiton vei jo pitkään top-listaa hallinnut osallistuja, joka menestyksekkäästi onnistui kasvattamaan alkupääomaansa tasaisesti koko kilpailujakson ajan. Onnea Suomen paras sijoittaja 2017: Joonas96! Kehitys: +568,58% Omistukset: 66 858,30 € Kauppojen määrä: 103 Vaihto: 3 627 169,22 € Kohde-etuudet: DAX 30, Kulta jne. Joonas96 palkitaan Commerzbankin sponsoroimalla 100 gramman kultaharkolla, arvo n. 3 700 euroa. Do you also want a diploma? Download yours from your portfolio! Lue lisää »

UUTISET »

Kilpailusta

Sijoittajamestari on Nordic Growth Market (NGM) järjestämä kilpailu, jossa sekä uteliaat aloittelijat että sijoittamisen konkarit saavat kokeilla osaamistaan kaupankäynnissä hyödykkeillä, indekseillä, osakkeilla ja koroilla. Kauppaa käydään pörssinoteeratuilla sijoitustuotteilla, joita ovat Bull & Bear-sertifikaatit, Mini Futuurit, Warrantit, Turbowarrantit ja Mini Future BEST/Unlimited Turbo. Tuotteet on otettu kaupankäynnin kohteeksi NGM-pörssin NDX-markkinapaikalle.

Kilpailu on käynnissä 2.-13. lokakuuta ja kauppaa käydään pörssin aukioloaikoina, klo 10-18:25. Kilpailun voittaa henkilö, joka onnistuu saamaan korkeimman tuoton tililleen, johon alun perin sisältyy 10 000 fiktiivistä euroa. Kilpailussa käydään kauppaa fiktiivisellä rahalla mutta todellisilla kursseilla. Kehitys on siksi sama, kuin se olisi todellisessa kaupankäynnissä – etu on se, että et voi menettää rahojasi. Sen sijaan voit voittaa upeita palkintoja ja kunnian olla Suomen paras treidaaja!

Kilpailu koostuu kokonaiskilpailusta ja kahdesta Viikon raketti-viikkokilpailusta. Kokonaiskilpailun voittaja palkitaan 100 gramman kultaharkolla, arvo noin 3700 euroa. Viikottain palkitaan myös Viikon raketti, eli kilpailija joka kunkin viikon aikana onnistuu saamaan korkeimman prosentuaalisen tuoton tililleen.

Sijoittajamestari on sosiaalinen kilpailu – kutsu siis mukaan ystäväsi, kollegasi ja perheenjäsenesi ja näytä kuka on joukon paras treidaaja! Voitte myös luoda ryhmiä, joissa kilpailette toisianne vastaan.

Osallistuminen on luonnollisesti ilmaista, mutta osallistujan tulee olla 18 vuotta täyttänyt.

Lue lisää Sijoittajamestarikilpailusta ja sen säännöistä täältä.

  • © Nordic Growth Market NGM AB 2017. All rights reserved | Privacy policy | Kilpailun yleiset ehdot

    Font generated by flaticon.com. Under CC: SimpleIcon, GraphBerry, Freepik