Avatar photo

Interview with Janne Siik from Nordnet

 1. Sijoittajamestari-kilpailu on ollut olemassa jo yli vuosikymmenen ajan. Mitä mieltä olet kilpailusta?

Kilpailu on hieno tapa tutustua NGM-markkinan tuotteisiin ja eri liikkeeseenlaskijoihin. Koska kyseessä on fiktiivinen raha, on mukaan helppo lähteä. Samalla näkee, miten tuotteet toimivat. Kannustan kaikkia sijoittamisesta ja ennen kaikkea treidaamisesta kiinnostuneita lähtemään rohkeasti mukaan kilpailuun.

 1. Miksi treidaajan kannattaa käyttää Nordnetiä?

Nordnet tarjoaa erittäin kattavan valikoiman eri instrumentteja, toimivan ja helppokäyttöisen kaupankäyntialustan, sekä selkeän hinnoittelun. Olemme erikoistuneet nimenomaan säästämiseen ja sijoittamiseen, ja meiltä löytyy kattavat palvelut myös treidaajille.

 1. Onko olemassa jotain työkaluja, joita tarjoatte erikseen aktiivisille treidaajille?

Kyllä vain. Me tarjoamme omien sivujemme ja mobiilisovelluksen lisäksi myös kahta erillistä kaupankäyntisovellusta, Infront Web Traderia ja Infront Active Traderia. Molemmissa sovelluksissa on mahdollista tehdä omia työpöytiä, seurantalistoja yms. Näistä sovelluksista omalle PC:lle ladattava Infront Active Trader on suunniteltu ammattilaiskäyttöön, eli sieltä löytyy varmasti riittävästi ominaisuuksia erittäin aktiivisellekin kaupankävijälle. Molempia sovelluksia on mahdollista testata kaksi viikkoa veloituksetta ennen lopullista päätöstä sovelluksen tilaamisesta.

 1. Kokemuksemme mukaan suomalaiset sijoittajat menestyvät varsin hyvin pohjoismaisiin naapureihinsa verrattuna. Mistä tämä mahtaa johtua? Onko kyse riskienhallinnasta vai ovatko he vain yksinkertaisesti viisaampia?

Hyvä kysymys. Näin suomalaisena sanoisin, että jälkimmäinen vaihtoehto. 😊

 1. Sekä Nordnetin verkkosivuja että mobiilisovellusta on paranneltu viime vuosina huomattavasti. Ovatko treiderit etusijalla tulevassa kehityksessä?

Teemme jatkuvasti työtä parantaaksemme verkkosivujamme ja mobiilisovellustamme. Pyrimme tuomaan parannuksia kaikille asiakkaillemme, osa niistä kohdistuu enemmän aktiivisille kaupankävijöille ja osa perinteisemmille säästäjille ja sijoittajille.

Lue myös

Avatar photo
Avatar photo

Halfway there!

 • Twitter

 • Koulutus

 • YHTEISTYÖKUMPPANIT

  Yhteistyökumppanit

  bnp
  bnp
  bnp

  Mediakumppani

  bnp
 • © Nordic Growth Market NGM AB 2022. All rights reserved | Privacy policy | Kilpailun yleiset ehdot

  Font generated by flaticon.com. Under CC: SimpleIcon, GraphBerry, Freepik