Avatar photo

Haastattelu osakevälittäjän kanssa

Nordic Growth Market on ylpeä saadessaan taas tehdä yhteistyötä Nordnetin kanssa tämän vuoden kilpailussa. Nordnet on yksi Suomen johtavista sijoitusplattformista ja tärkeä kumppani Nordic Growth Marketille. Haastattelimme Joonas Laukkoa, osakevälittäjää Nordnetissä, kilpailusta ja mahdollisuuksista aktiiviseen kaupankäyntiin Nordnetissä.

 

Sijoittajamestari juhlii yli vuosikymmenen taivalta. Mitkä ovat ajatuksesi kilpailusta? Voisitko myös avata taustalla olevat syyt kilpailun kumppanuudelle.

Nordnetin missio on demokratisoida sijoittamista niin, että sijoittajat voivat oppia ja inspiroitua. Sijoittajamestari-kilpailu sopii siihen hyvin. Tässä kisassa voit tutustua pörssimarkkinaan tavalla, jota et ehkä itse omalla rahalla ja riskillä uskaltaisi tehdä. Ehkä opit myös itsestäsi sijoittajana jotain uutta.

Haluamme vaalia sijoittamisen traditiota ja kannustaa asiakkaitamme matalalla kynnyksellä haastamaan itsensä Sijoittajamestarikilpailussa.

 

Siirryttäessä vuoteen 2024 ETP-markkinat näyttäytyvät erityisen vahvoilta viime vuosina. Mikä on selityksesi kasvavalle kiinnostukselle?

Varsinkin Suomessa sijoittamisen ympärillä on kasvava buumi. Tämän lisäksi markkinoiden volatiliteetti yleisesti kasvattaa kauppamääriä. ETP (Exchange Traded Products) -tuotteilla on helppo ottaa näkemystä pienemmilläkin rahasummilla. ETP:eillä voi myös suojata omaa salkkua laskumarkkinassa, jos sijoittaja ei ole valmis realisoimaan voitolla olevia positiota.

 

Miksi aktiivisen kaupankävijän kannattaa käyttää Nordnetin palveluita?

Nordnetin verkkopalvelu ja sovellus ovat helppokäyttöisiä. Tarjoamme myös Infrontin kaupankäyntisovelluksia (Web Trader ja Active Trader) mahdollistaen laajemman käyttäjäkokemuksen sijoittajalle, josta esimerkiksi aktiivinen sijoittaja voi hyötyä huomattavasti. Tämän lisäksi tarjoamme laajan tuotevalikoiman, luotettavan palvelun ja kattavan raportoinnin.
Ongelmatilanteissa asiakas voi soittaa suoraan asiakaspalveluun/meklarilinjaan, eikä joudu mahdolliseen kierteeseen, jossa asiakasta pompotellaan eri asiakaspalvelijalta toiselle, ennen kuin löydetään oikea henkilö auttamaan häntä ongelmassaan.

 

Kerro lisää Nordnetin aktiivikaupankävijöille suunnatusta tuotevalikoimasta.

Tuotevalikoima on lähtökohtaisesti sama kaikille asiakastyypeille. Tarjoamme aktiivisimmille sijoittajille Active Trading -etuohjelman, johon kuuluu esimerkiksi halvempi hinnasto sekä Infront Web Trader -kaupankäyntisovellus veloituksetta. Nordnetin Active Trading -etuohjelmasta voi lukea lisää täältä: https://www.nordnet.fi/fi/palvelut/active-trading

 

Henkilönä, joka työskentelee sijoitusten ja säästöjen parissa, voitko antaa joitakin neuvoja Sijoittajamestarin kilpailijoille?

Pitäkää kirjaa tekemistänne sijoituksista ja syistä, minkä takia olette tehneet juuri kyseisen sijoituksen. Näin sinun on helpompi reflektoida, minkä takia onnistuit tai epäonnistuit kyseisessä treidissä.

Lue myös

Avatar photo
Avatar photo

DELISTED Instrumentti

 • Twitter

 • Koulutus

 • YHTEISTYÖKUMPPANIT

  Pääsponsorit

  bnp
  bnp

  Yhteistyökumppanit

  bnp
 • © Nordic Growth Market NGM AB 2022. All rights reserved | Privacy policy | Kilpailun yleiset ehdot

  Font generated by flaticon.com. Under CC: SimpleIcon, GraphBerry, Freepik