Sijoittajamestari 2022

– Oletko Suomen paras sijoittaja?

 • Osallistu kilpailuun ilmaiseksi ja opi käymään kauppaa osakkeilla, indekseillä, raaka-aineilla ja valuutoilla.

ILMOITTAUDU NYT!Kaupankäyntialusta

Kilpailu on käynnissä 7. marraskuu – 11. marraskuu 2022.

Uutiset

Nordic Growth Market´s yearly trading competition Sijoittajamestari is now over and TT is the lucky winner of Sijoittajamestari 2022! This year´s winner among the Investor profiles is KEISARIJOKINEN! Congratulations to you both! Lue lisää »
Hi Lari! Do you have any advice for creating positive returns in a bear market? Trade less and focus more on risk management. Only take trades that have the best odds and where you have the best edge in markets. What does your strategy look like going in to this year’s competition? Less is more. I’m trying to find the best set-ups. Next week we have midterms and CPI report coming. These events will be super volatile and I won’t trade the news. What are your best tips for being successful when it comes to trading securities in [...] Lue lisää »

UUTISET »

Kilpailusta

Sijoittajamestari on Nordic Growth Market (NGM) järjestämä kilpailu, jossa sekä uteliaat aloittelijat että sijoittamisen konkarit saavat kokeilla osaamistaan kaupankäynnissä hyödykkeillä, indekseillä, osakkeilla ja koroilla. Kauppaa käydään pörssinoteeratuilla sijoitustuotteilla, joita ovat Bull & Bear-sertifikaatit, Mini Futuurit, Warrantit, Turbowarrantit ja Mini Future BEST/Unlimited Turbo. Tuotteet ovat otettu kaupankäynnin kohteeksi NGM-pörssin.

Kilpailu on käynnissä 7. marraskuu – 11. marraskuu ja kauppaa käydään pörssin aukioloaikoina, klo 09:00 – 21:00. Kilpailun voittaa henkilö, joka onnistuu saamaan korkeimman tuoton tililleen, johon alun perin sisältyy 10 000 fiktiivistä euroa. Kilpailussa käydään kauppaa fiktiivisellä rahalla mutta todellisilla kursseilla. Kehitys on siksi sama, kuin se olisi todellisessa kaupankäynnissä – Etu on se, että et voi menettää rahojasi. Sen sijaan voit voittaa upeita palkintoja ja kunnian olla Suomen paras treidaaja!

Sijoittajamestari on sosiaalinen kilpailu – kutsu siis mukaan ystäväsi, kollegasi ja perheenjäsenesi ja näytä kuka on joukon paras treidaaja! Voitte myös luoda ryhmiä, joissa kilpailette toisianne vastaan.

Osallistuminen on luonnollisesti ilmaista, mutta osallistujan tulee olla 18 vuotta täyttänyt.

Lue lisää Sijoittajamestarikilpailusta ja sen säännöistä täältä.

 • YHTEISTYÖKUMPPANIT

  Yhteistyökumppanit

  bnp
  bnp
  bnp

  Mediakumppani

  bnp
 • © Nordic Growth Market NGM AB 2022. All rights reserved | Privacy policy | Kilpailun yleiset ehdot

  Font generated by flaticon.com. Under CC: SimpleIcon, GraphBerry, Freepik