Kilpailusta

Sijoittajamestarikilpailussa sekä uteliaat aloittelijat että kokeneemmat sijoittajat saavat kokeilla osaamistaan kaupankäynnissä hyödykkeillä, indekseillä, osakkeilla ja koroilla.

Sijoittajamestari on Nordic Growth Market (NGM) järjestämä kilpailu, jossa sekä uteliaat aloittelijat että kokeneemmat sijoittajat saavat kokeilla osaamistaan kaupankäynnissä hyödykkeillä, indekseillä, osakkeilla ja koroilla. Kauppaa käydään pörssinoteeratuilla sijoitustuotteilla, joita ovat Bull & Bear-sertifikaatit, Mini Futuurit, Warrantit, Turbowarrantit ja Mini Future BEST/Unlimited Turbo. Tuotteet on otettu kaupankäynnin kohteeksi NGM-pörssin.

Kilpailu on käynnissä 7. marraskuu – 11. marraskuu ja kauppaa käydään klo 09:00 – 21:00. Kilpailuun voi ilmoittautua myös kilpailun alkamisen jälkeen. Voidakseen olla mukana ja kilpailla kokonaiskilpailun pääpalkinnosta, tulee ilmoittautua viimeistään 8. marraskuu. Kauppaa käydään todellisilla kursseilla, mutta fiktiivisellä rahalla.

Kokonaiskilpailun voittaa se, joka onnistuu saamaan tililleen korkeimman prosentuaalisen tuoton koko kilpailuajalta mitattuna 7. marraskuu – 11. marraskuu 2022.

Näin kilpailu etenee

Kilpailuun ilmoittaudutaan rekisteröintilomakkeella. Kilpailuun osallistuminen on sallittua ainoastaan yhdellä tilillä osallistujaa kohden ja osallistujien tulee olla 18 vuotta täyttäneitä. Osallistuminen ja palkinnon lunastaminen on sallittua vain siinä maassa, jossa osallistuja on väestökirjoilla. Kaupankäynti on mahdollista kilpailun alkamisesta lähtien ja kilpailijan tulee olla kirjautuneena kilpailualustaan. Sisäänkirjautumismahdollisuus aktivoituu kilpailun alettua, jolloin osallistuja voi myös luoda ryhmiä ja seurata top-listoja.

Kokonaiskilpailu
Kokonaiskilpailu on käynnissä koko kilpailuajanjakson. Osallistujat sijoittavat 10 000 fiktiivistä euroa. Osallistuja saa tehdä rajoittamattoman määrän kauppoja saavuttaakseen mahdollisimman suuren arvonnousun.

Top-lista
Top-listasta käy ilmi kokonaiskilpailun. Omasta profiilistasi löydät top-listat ryhmillesi. Listat päivitetään kaksi kertaa päivässä, klo 13:50, 18:35 ja 21:05.

Koulutus

Sijoittajamestari on tarkoitettu kaikille, osaamistasosta huolimatta. Niille, jotka haluavat oppia lisää, on olemassa opiskelumateriaalia. Myös kilpailun partnereiden nettisivuilla on kattavasti tietoa tuotteista. Tämän lisäksi kilpailijat voivat jakaa kokemuksiaan ja keskustella hashtagilla #sijoittajamestari ja lukea kilpailun kumppaneiden blogeja.

Lisätietoa kilpailun säännöistä.

 • Viimeisin postaus

 • Twitter

 • Utbildningar

 • Koulutus

 • YHTEISTYÖKUMPPANIT

  Yhteistyökumppanit

  bnp
  bnp
  bnp

  Mediakumppani

  bnp
 • © Nordic Growth Market NGM AB 2022. All rights reserved | Privacy policy | Kilpailun yleiset ehdot

  Font generated by flaticon.com. Under CC: SimpleIcon, GraphBerry, Freepik