Sijoittajamestari

[Ei kilpailua käynnissä.]

– Oletko Suomen paras sijoittaja?

 • Osallistu kilpailuun ilmaiseksi ja opi käymään kauppaa osakkeilla, indekseillä, raaka-aineilla ja valuutoilla.

Uutiset

Nordic Growth Market´s yearly trading competition Sijoittajamestari is now over and Jouni Mettälä is the lucky winner of Sijoittajamestari 2020 and named the most successful investor in Finland. We had the chance to ask a few questions to the new champion. Congratulations for being the most successful investor in Finland and the winner of Sijoittajamestari 2020! How does it feel? It is amazing and somewhat unexpected, to be honest. There were some tough competitors like Lennart, who kept pushing me until the end. What was your winning recipe? [...] Lue lisää »
Sijoittajamestari

A word from our sponsor

It is time for the annual trading competition ”Sijoittajamestari” and we managed to get a quick chat with one of our sponsors and ETP providers, Société Générale. (more…) Lue lisää »

UUTISET »

Kilpailusta

Sijoittajamestari on Nordic Growth Market (NGM) järjestämä kilpailu, jossa sekä uteliaat aloittelijat että sijoittamisen konkarit saavat kokeilla osaamistaan kaupankäynnissä hyödykkeillä, indekseillä, osakkeilla ja koroilla. Kauppaa käydään pörssinoteeratuilla sijoitustuotteilla, joita ovat Bull & Bear-sertifikaatit, Mini Futuurit, Warrantit, Turbowarrantit ja Mini Future BEST/Unlimited Turbo. Tuotteet ovat otettu kaupankäynnin kohteeksi NGM-pörssin.

Kilpailu on käynnissä 30. marraskuu – 4. joulukuu ja kauppaa käydään pörssin aukioloaikoina, klo 09:00 – 21:00. Kilpailun voittaa henkilö, joka onnistuu saamaan korkeimman tuoton tililleen, johon alun perin sisältyy 10 000 fiktiivistä euroa. Kilpailussa käydään kauppaa fiktiivisellä rahalla mutta todellisilla kursseilla. Kehitys on siksi sama, kuin se olisi todellisessa kaupankäynnissä – Etu on se, että et voi menettää rahojasi. Sen sijaan voit voittaa upeita palkintoja ja kunnian olla Suomen paras treidaaja!

Sijoittajamestari on sosiaalinen kilpailu – kutsu siis mukaan ystäväsi, kollegasi ja perheenjäsenesi ja näytä kuka on joukon paras treidaaja! Voitte myös luoda ryhmiä, joissa kilpailette toisianne vastaan.

Osallistuminen on luonnollisesti ilmaista, mutta osallistujan tulee olla 18 vuotta täyttänyt.

Lue lisää Sijoittajamestarikilpailusta ja sen säännöistä täältä.

 • YHTEISTYÖKUMPPANIT

  Yhteistyökumppanit

  bnp
  bnp
  bnp

  Mediakumppani

  bnp
 • © Nordic Growth Market NGM AB 2020. All rights reserved | Privacy policy | Kilpailun yleiset ehdot

  Font generated by flaticon.com. Under CC: SimpleIcon, GraphBerry, Freepik